Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g margaryna
140 g woda
600 g masło
1250 g woda
1250 g serek homogenizoawany naturalny
pokaż wszystkie
2500 g śmietana 36%
800 g truskawki
1200 g borówka amerykańska
3500 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód czekoladowy

Potrzebne składniki

300 g margaryna
140 g woda
2

Krok 2

Potrzebne składniki

600 g masło
3

Krok 3

Masa serowa

Potrzebne składniki

1250 g woda
1250 g serek homogenizoawany naturalny
2500 g śmietana 36%
4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

800 g truskawki
1200 g borówka amerykańska
5

Krok 5

Galaretka

Potrzebne składniki

3500 g woda

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również