Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
300 g olej
40 g woda
1000 g jaja
100 g mak niebieski
1500 g śmietana 30%
500 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat truflowy

Potrzebne składniki

300 g jaja
300 g olej
40 g woda
2

Krok 2

Blat makowy

Potrzebne składniki

1000 g jaja
100 g mak niebieski
3

Krok 3

Krem cappuccino

Potrzebne składniki

1500 g śmietana 30%
500 g woda
4

Krok 4

Nadzienie

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Żel

Potrzebne składniki

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

Formy do składania rolad wyłożyć w kolejności: 1. Blat makowy 2. Krem cappuccino 3. Presta Choco 4. Blat truflowy 5. Krem cappuccino 6. Blat makowy 7. Chłodzenie i wyciągnięcie z formy 7. Żel 8. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również