Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

1000 g jaja
1000 g olej
1200 g porzeczki czerwone
300 g margaryna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto orkiszowe

Potrzebne składniki

1000 g jaja
1000 g olej
2

Krok 2

Owoce

Potrzebne składniki

1200 g porzeczki czerwone
3

Krok 3

Kruszonka orkiszowa

Potrzebne składniki

300 g margaryna

Przygotowanie

Wypiekać w temperaturze 180°C przez około 70- 80 minut. Po wystygnięciu udekorować np. cienkimi smużkami polewy (przygotowanej na bazie Scaldis) lub pomady (przyrządzonej na bazie Dee Fond)

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również