Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
500 g olej
500 g woda
1000 g pomarańcze
100 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto czekoladowo-pomarańczowe

Potrzebne składniki

500 g jaja
500 g olej
500 g woda
2

Krok 2

Owoce

Potrzebne składniki

1000 g pomarańcze
3

Krok 3

Żel do dekoracji

Potrzebne składniki

100 g woda

Przygotowanie

Po wypieczeniu i wystudzeniu ciasta, ułożyć pozostałe plastry pomarańczy. Całość pokryć warstwą lekko przestudzonego żelu.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również