Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

360 g jaja
510 g olej
100 g woda
400 g śmietana 30%
300 g śliwka
40 g żelatyna
pokaż wszystkie
200 g woda
24 g żelatyna
100 g woda
12 g przyprawa piernikowa
400 g śmietana 30%
4 g pieprz czarny

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

360 g jaja
510 g olej
100 g woda
2

Krok 2

Krem śliwkowy

Potrzebne składniki

400 g śmietana 30%
300 g śliwka
40 g żelatyna
200 g woda
3

Krok 3

Krem z przyprawą piernikową

Potrzebne składniki

24 g żelatyna
100 g woda
12 g przyprawa piernikowa
400 g śmietana 30%
4 g pieprz czarny
4

Krok 4

Dekoracja

Potrzebne składniki

Przygotowanie

1. Blat 2. Krem śliwkowy 3. Blat 4. Krem z przyprawą piernikową 5. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również