Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

700 g jaja
1000 g olej
200 g woda
600 g śmietana 30%
250 g woda
600 g woda
200 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat Piernikowy

Potrzebne składniki

700 g jaja
1000 g olej
200 g woda
2

Krok 2

Krem gruszkowy

Potrzebne składniki

600 g śmietana 30%
250 g woda
3

Krok 3

Galaretka z jabłkiem

Potrzebne składniki

600 g woda
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. Krem gruszkowy 3. Galaretka z jabłkiem 4. Blat 5. Ganache 6. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również