Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

360 g jaja
510 g olej
100 g woda
40 g masło
20 g woda
pokaż wszystkie
400 g Czarna porzeczka
200 g wino Porto
2000 g śmietana 30%
200 g woda
15 g kakao

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

360 g jaja
510 g olej
100 g woda
2

Krok 2

Potrzebne składniki

40 g masło
20 g woda
3

Krok 3

Potrzebne składniki

400 g Czarna porzeczka
4

Krok 4

Krem tiramisu

Potrzebne składniki

200 g wino Porto
2000 g śmietana 30%
200 g woda
5

Krok 5

Dekoracja

Potrzebne składniki

15 g kakao

Przygotowanie

1. Blat ( z Q'ki Korzennym) 2. Krem tiramisu 3. Blat (z czarną porzeczką) 4. Krem tiramisu 5. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również