Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
500 g olej
500 g woda
2000 g śmietana 30%
500 g woda
2000 g woda
16 g olej
1 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

500 g jaja
500 g olej
500 g woda
2

Krok 2

Krem tiramisu

Potrzebne składniki

2000 g śmietana 30%
500 g woda
3

Krok 3

Galaretka malinowa

Potrzebne składniki

2000 g woda
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

16 g olej
1 g barwnik spożywczy
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. Krem tiramisu 3. Galaretka malinowa 4. Krem tiramisu 5. Blat 6. Krem tiramisu 7. Mrożenie 8. Zamsz 9. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również