Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

335 g jaja
330 g olej
60 g woda
2200 g woda
2200 g śmietana 30%
70 g margaryna
10 g jaja

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

335 g jaja
330 g olej
60 g woda
2

Krok 2

Pianki śmietanowe

Potrzebne składniki

2200 g woda
3

Krok 3

Potrzebne składniki

2200 g śmietana 30%
4

Krok 4

Dekoracja

Potrzebne składniki

70 g margaryna
10 g jaja

Przygotowanie

1. Blat 2. Pianki śmietanowe 3. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również