Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

630 g jaja
620 g olej
110 g woda
500 g masło
15 g sól
1100 g woda
pokaż wszystkie
1840 g Twaróg sernikowy
270 g cukier puder
1400 g śmietana 30%
350 g woda
30 g Ryż preparowany

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

630 g jaja
620 g olej
110 g woda
2

Krok 2

Masa twarogowa z masłem palonym

Potrzebne składniki

500 g masło
15 g sól
3

Krok 3

Potrzebne składniki

1100 g woda
1840 g Twaróg sernikowy
270 g cukier puder
4

Krok 4

Krem śmietanowy

Potrzebne składniki

1400 g śmietana 30%
350 g woda
5

Krok 5

Dekoracja

Potrzebne składniki

30 g Ryż preparowany

Przygotowanie

1. Blat 2. Masa twarogowa z masłem palonym 3. Blat (pokruszony) 4. Krem śmietanowy 5. Dekoracja 6. Chłodzenie

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również