Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g olej
150 g jaja
300 g jaja
300 g olej
50 g woda
300 g woda
pokaż wszystkie
200 g cukier
250 g śmietana 30%
750 g śmietana 30%
150 g woda
100 g masło

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat jasny

Potrzebne składniki

150 g olej
150 g jaja
2

Krok 2

Blat ciemny

Potrzebne składniki

300 g jaja
300 g olej
50 g woda
3

Krok 3

Nakropka

Potrzebne składniki

300 g woda
200 g cukier
4

Krok 4

Krem czekolada mleczna

Potrzebne składniki

250 g śmietana 30%
5

Krok 5

Krem owocowy

Potrzebne składniki

750 g śmietana 30%
150 g woda
6

Krok 6

Żel na zimno

7

Krok 7

Bezy

Potrzebne składniki

100 g masło
8

Krok 8

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat ciemny 2. Krem czekolada mleczna 3. Blat jasny 4. Krem owocowy 5. Blat ciemny 6. Krem owocowy 7. Żel na zimno 8. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również