Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

350 g jaja
500 g olej
100 g woda
200 g woda
210 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

350 g jaja
500 g olej
100 g woda
2

Krok 2

Powidła

Potrzebne składniki

200 g woda
3

Krok 3

Ganache

Potrzebne składniki

210 g śmietana 30%

Przygotowanie

1. Blat 2. Powidła 3. Blat 4. Ganache

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również