Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
500 g olej
300 g żurawina suszona
150 g cukier
150 g woda
100 g olej
800 g śmietana 30%
15 g żelatyna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat orkiszowy z orzechami

Potrzebne składniki

500 g jaja
500 g olej
300 g żurawina suszona
2

Krok 2

Beza

Potrzebne składniki

150 g cukier
150 g woda
3

Krok 3

Polewa biała czekolada

Potrzebne składniki

100 g olej
4

Krok 4

Mus biała czekolada

Potrzebne składniki

800 g śmietana 30%
15 g żelatyna
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

Kolejność warstw: 1. Blat ciasto orkiszowe z orzeczhami i żurawiną 2. Beza w polewie czekoladowej 3. Mus z białą czekoladą - schłodzić 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również