Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

630 g jaja
630 g olej
400 g orzechy laskowe
200 g migdały
200 g miód
100 g cukier
pokaż wszystkie
60 g masło
1800 g śmietana 30%
630 g kajmak
360 g woda
400 g powidła śliwkowe

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

630 g jaja
630 g olej
2

Krok 2

Karmelizowane orzechy

Potrzebne składniki

400 g orzechy laskowe
200 g migdały
200 g miód
100 g cukier
60 g masło
3

Krok 3

Masa śmietanowo-kajmakowa

Potrzebne składniki

1800 g śmietana 30%
630 g kajmak
360 g woda
4

Krok 4

Żel

5

Krok 5

Powidła śliwkowe

Potrzebne składniki

400 g powidła śliwkowe
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. Powidła śliwkowe 3. Karmelizowane orzechy 4. 1/2 masy śmietanowo-kajmakowej 5. Blat 6. 1/2 masy śmietanowo-kajmakowej 7. Schłodzić 8. Żel - Paletta Cold Biała 9. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również