Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
500 g olej
1000 g pulpa marakuja
300 g pulpa Mango
800 g śmietana 30%
6 szt. żelatyna-listki

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt

Potrzebne składniki

500 g jaja
500 g olej
2

Krok 2

Galaretka mango - marakuja

Potrzebne składniki

1000 g pulpa marakuja
300 g pulpa Mango
3

Krok 3

Mus biała czekolada

Potrzebne składniki

800 g śmietana 30%
6 szt. żelatyna-listki
4

Krok 4

Żel dekoracyjny

5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

Ciasto składać w kolejności: 1. Biszkopt 2. Galaretka mango-marakuja - schłodzić 3. Mus biała czekolada - schłodzić 4. Paletta Cold White - pokryć powierzchnię kostki 5. Dekoracje z galarerki mango - marakuja (koła) 6. Dekoarcje Dobla

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również