Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g jaja
250 g olej
200 g woda
100 g cukier
500 g śmietana 36%
pokaż wszystkie
500 g twaróg półtłusty
200 g woda
1000 g śmietana 36%
200 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat cappuccino

Potrzebne składniki

250 g jaja
250 g olej
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

200 g woda
100 g cukier
3

Krok 3

Krem serowy

Potrzebne składniki

500 g śmietana 36%
500 g twaróg półtłusty
200 g woda
4

Krok 4

Krem malinowy

Potrzebne składniki

1000 g śmietana 36%
200 g woda
5

Krok 5

Żel

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat cappuccino 2. Krem serowy 3. Krem malinowy 4. Blat cappuccino 5. Krem serowy 6. Chłodzenie 7. Polewa 8. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również