Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
255 g olej
75 g woda
150 g woda
750 g śmietana 30%
400 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
50 g wiórki kokosowe
15 g żelatyna
30 g woda
500 g śmietana 30%
100 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat kokosowy

Potrzebne składniki

300 g jaja
255 g olej
75 g woda
2

Krok 2

Krem tiramisu

Potrzebne składniki

150 g woda
750 g śmietana 30%
3

Krok 3

Mus czekoladowo - kokosowy

Potrzebne składniki

400 g śmietana 30%
50 g wiórki kokosowe
15 g żelatyna
30 g woda
4

Krok 4

Potrzebne składniki

500 g śmietana 30%
100 g woda
5

Krok 5

Żel

Potrzebne składniki

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat kokosowy 2. Krem tiramisu 3. Blat kokosowy 4. Mus czekoladowo - kokosowy 5. Żel 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również