Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
500 g olej
120 g woda
80 g cukier
1600 g śmietana 30%
500 g woda
100 g cukier
100 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat cappuccino

Potrzebne składniki

500 g jaja
500 g olej
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

120 g woda
80 g cukier
3

Krok 3

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Krem śmietanowy espresso

Potrzebne składniki

1600 g śmietana 30%
500 g woda
5

Krok 5

Bezy

Potrzebne składniki

100 g cukier
100 g woda
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat cappuccino 2. Krem czekoladowy 3. Krem śmietanowy espresso 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również