Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

400 g jaja
400 g olej
50 g woda
100 g margaryna
50 g mąka pszenna typ 500
700 g śmietana 30%
200 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat karmelowy z kruszonką

Potrzebne składniki

400 g jaja
400 g olej
50 g woda
2

Krok 2

Potrzebne składniki

100 g margaryna
50 g mąka pszenna typ 500
3

Krok 3

Krem pomarańczowy

Potrzebne składniki

700 g śmietana 30%
200 g woda
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat karmelowy z kruszonką 2. Krem pomarańczowy 3. Blat karmelowy z kruszonką 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również