Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

750 g jaja
750 g olej
6 g sól morska gruboziarnista
10 g imbir świeży
950 g śmietana 30%
250 g woda
1000 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat karmelowy

Potrzebne składniki

750 g jaja
750 g olej
6 g sól morska gruboziarnista
2

Krok 2

Mus czekoladowy z imbirem

Potrzebne składniki

10 g imbir świeży
950 g śmietana 30%
3

Krok 3

Krem pomarańczowy

Potrzebne składniki

250 g woda
1000 g śmietana 30%
4

Krok 4

Żel

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja

6

Krok 6

Przygotowanie

1. Blat karmelowy 2. Mus czekoladowy z imbirem 3. Blat karmelowy 4. Krem pomarańczowy 5. Żel 5. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również