Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

600 g jaja
60 g woda
1000 g kajmak
1500 g śmietana 30%
15 g żelatyna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt czekoladowy

Potrzebne składniki

600 g jaja
60 g woda
2

Krok 2

Nadzienie

Potrzebne składniki

1000 g kajmak
3

Krok 3

Mus orzechowy z białą czekoladą

Potrzebne składniki

1500 g śmietana 30%
15 g żelatyna
4

Krok 4

Żel dekoracyjny

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

Ciasto składać w kolejności: 1. Biszkopt czekoladowy 2. Nadzienie Kajmakowe 3. Mus orzechowy z białą czekoladą - po nałożeniu warstwy ciasto schłodzić 4. Paletta Cold Choco - pokryć powierzchnię kostki 5. Dekoracje dobla

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również