Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g jaja
450 g olej
800 g woda
1000 g śmietana 30%
300 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat cytrusowy

Potrzebne składniki

450 g jaja
450 g olej
2

Krok 2

Masa jabłkowa

Potrzebne składniki

800 g woda
3

Krok 3

Krem śmietanowy

Potrzebne składniki

1000 g śmietana 30%
300 g woda
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat cytrusowy 2. Masa jabłkowa 3. Krem śmietanowy 4. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również