Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

220 g olej
240 g woda
300 g marchew
500 g pulpa marakuja
500 g brzoskwinie z syropu
5 g gałka muszkatołowa
pokaż wszystkie
250 g olej
250 g jaja
500 g śmietana 30%
100 g miód z kwiatów cytrusowych
2 szt. laska wanilii
680 g mascarpone

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat I

Potrzebne składniki

220 g olej
240 g woda
300 g marchew
2

Krok 2

Galaretka

Potrzebne składniki

500 g pulpa marakuja
500 g brzoskwinie z syropu
5 g gałka muszkatołowa
3

Krok 3

Blat II

Potrzebne składniki

250 g olej
250 g jaja
4

Krok 4

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

500 g śmietana 30%
100 g miód z kwiatów cytrusowych
2 szt. laska wanilii
680 g mascarpone
5

Krok 5

Żel

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat I 2. Galaretka 3. Blat II 4. Mus czekoladowy 5. Żel 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również