Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

200 g jaja
150 g olej
200 g woda
50 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

200 g jaja
150 g olej
200 g woda
2

Krok 2

Nadzienie jagodowe

Potrzebne składniki

3

Krok 3

Polewa

Potrzebne składniki

50 g olej
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat czekoladowy 2. Nadzienie jagodowe 3. Blat czekoladowy 4. Nadzienie jagodowe 5. Blat czekoladowy 6. Polewa 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również