Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

400 g jaja
300 g olej
400 g woda
1200 g śmietana 30%
400 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

400 g jaja
300 g olej
400 g woda
2

Krok 2

Nadzienie wiśniowe

Potrzebne składniki

3

Krok 3

Krem

Potrzebne składniki

1200 g śmietana 30%
400 g woda
4

Krok 4

Żel

Potrzebne składniki

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również