Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g woda
300 g jaja
300 g olej
20 g żelatyna
100 g woda
pokaż wszystkie
1200 g śmietana 30%
600 g mascarpone
200 g cukier
1000 g woda
4 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat intensywnie czekoladowy

Potrzebne składniki

300 g woda
300 g jaja
300 g olej
2

Krok 2

Galaretka truskawkowa

Potrzebne składniki

20 g żelatyna
100 g woda
3

Krok 3

Truskawkowy krem mascarpone

Potrzebne składniki

1200 g śmietana 30%
600 g mascarpone
200 g cukier
1000 g woda
4

Krok 4

Polewa

Potrzebne składniki

4 g barwnik spożywczy
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat intensywnie czekoladowy 2. Galaretka truskawkowa 3. Truskawkowy krem mascarpone 4. Blat intensywnie czekoladowy 5. Truskawkowy krem mascarpone 6. Polewa 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również