Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

200 g jaja
130 g olej
200 g woda
200 g woda
100 g cukier
pokaż wszystkie
50 g nalewka wiśniowa
300 g woda
1200 g śmietana 30%
175 g śmietana 30%
3 g kakao

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

200 g jaja
130 g olej
200 g woda
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

200 g woda
100 g cukier
50 g nalewka wiśniowa
3

Krok 3

Krem Neutralny

Potrzebne składniki

300 g woda
1200 g śmietana 30%
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

175 g śmietana 30%
5

Krok 5

Posypka

Potrzebne składniki

3 g kakao
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat czekoladowy 2. Nakropka 3. Krem Neutralny 4. Blat czekoladowy 5. Nakropka 6. Krem Neutralny 7. Ganache 8. Posypka 9. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również