Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

130 g olej
200 g woda
200 g jaja
450 g porzeczki czerwone
200 ml maślanka
600 g śmietana 30%
200 g woda
50 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat Intensywna Czekolada

Potrzebne składniki

130 g olej
200 g woda
200 g jaja
2

Krok 2

Galaretka z Porzeczkami

Potrzebne składniki

450 g porzeczki czerwone
3

Krok 3

Krem Neutralny

Potrzebne składniki

200 ml maślanka
600 g śmietana 30%
200 g woda
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g olej
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat Intensywna Czekolada 2. Galaretka z Porzeczkami 3. Blat Intensywna Czekolada 4. Krem Neutralny 5. Mrożenie 6. Zamsz 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również