Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
300 g olej
500 g woda
500 g woda
500 g woda
pokaż wszystkie
500 g woda
2000 g woda
2000 g śmietana 30%
250 g cukier puder
2000 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód

Potrzebne składniki

300 g jaja
300 g olej
2

Krok 2

Galaretki

Potrzebne składniki

500 g woda
3

Krok 3

Potrzebne składniki

500 g woda
4

Krok 4

Potrzebne składniki

500 g woda
5

Krok 5

Potrzebne składniki

500 g woda
6

Krok 6

Pianka

Potrzebne składniki

2000 g woda
2000 g śmietana 30%
250 g cukier puder
7

Krok 7

Dekoracja

Potrzebne składniki

2000 g woda

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również