Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

180 g olej
280 g woda
280 g jaja
600 g olej
100 g woda
pokaż wszystkie
500 g jaja
200 g woda
800 g wiśnie mrożone
1600 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat intensywnie czekoladowy

Potrzebne składniki

180 g olej
280 g woda
280 g jaja
2

Krok 2

Blat czekoladowy - paski

Potrzebne składniki

600 g olej
100 g woda
500 g jaja
3

Krok 3

Galaretka wiśniowa

Potrzebne składniki

200 g woda
800 g wiśnie mrożone
4

Krok 4

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

1600 g śmietana 30%
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat intensywnie czekoladowy 2. Blat czekoladowy - paski 3. Galaretka wiśniowa 4. Blat intensywnie czekoladowy 5. Mus czekoladowy 6. Pokruszony blat czekoladowy 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również