Ciasto na bazie mieszanki Intensywna czekolada. Połączenie wyrafinowanego smaku czekolady z galaretką wiśniową.
WIELKANOC
śREDNIE
Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:
Maestro Black
1000 g
Arabesque Noir 58
700 g
Galaretka o sm.wiśniowym
600 g
Ciasto Intensyw.Czekolada
1400 g
180 g | olej |
280 g | woda |
280 g | jaja |
600 g | olej |
100 g | woda |
500 g | jaja |
200 g | woda |
800 g | wiśnie mrożone |
1600 g | śmietana 30% |
Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.
Krok 1
Blat intensywnie czekoladowy
Krok 2
Blat czekoladowy - paski
Krok 3
Galaretka wiśniowa
Krok 4
Mus czekoladowy
Krok 5
Dekoracja
1. Blat intensywnie czekoladowy 2. Blat czekoladowy - paski 3. Galaretka wiśniowa 4. Blat intensywnie czekoladowy 5. Mus czekoladowy 6. Pokruszony blat czekoladowy 7. Dekoracja
Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje
pytania.