Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

400 g jaja
400 g olej
200 g woda
200 g cukier
600 g śmietana 30%
180 g woda
250 g porzeczki czerwone

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

400 g jaja
400 g olej
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

200 g woda
200 g cukier
3

Krok 3

Krem cytrynowy

Potrzebne składniki

600 g śmietana 30%
180 g woda
250 g porzeczki czerwone
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat + nakropka 2. Krem cytrynowy (3/4 masy) 3. Blat + nakropka 4. Krem cytrynowy 5. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również