Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
60 g mąka ziemniaczana
250 g cukier
400 g woda
500 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
240 g woda
800 g śmietana 30%
2200 g woda
750 g jeżyny

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat biszkoptowy

Potrzebne składniki

500 g jaja
60 g mąka ziemniaczana
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

250 g cukier
400 g woda
3

Krok 3

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

500 g śmietana 30%
4

Krok 4

Krem śmietanowy

Potrzebne składniki

240 g woda
800 g śmietana 30%
5

Krok 5

Galaretka z owocami

Potrzebne składniki

2200 g woda
6

Krok 6

Potrzebne składniki

750 g jeżyny

Przygotowanie

1. Blat biszkoptowy (+nakropka) 2. Mus czekoladowy 3. Blat biszkoptowy (+nakropka) 4. Krem śmietanowy 5. Galaretka z owocami

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również