Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

335 g margaryna
35 g jaja
150 g wiórki kokosowe
400 g masło
1000 g woda
50 g żelatyna
pokaż wszystkie
100 g woda
300 g jaja
1000 g śmietana 30%
1000 g woda
300 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto

Potrzebne składniki

335 g margaryna
35 g jaja
150 g wiórki kokosowe
2

Krok 2

Krem tłusty

Potrzebne składniki

400 g masło
1000 g woda
3

Krok 3

Wiśnie

Potrzebne składniki

50 g żelatyna
100 g woda
4

Krok 4

Blat ciemny

Potrzebne składniki

300 g jaja
5

Krok 5

Warstwa jogurtowa

Potrzebne składniki

1000 g śmietana 30%
1000 g woda
6

Krok 6

Ganache

Potrzebne składniki

300 g śmietana 30%

Przygotowanie

Krem tłusty rozprowadzić na wypieczonym blacie kruchym. Wyszprycować przygotowane wiśnie w formie pasków na kremie tłustym. Następnie nałożyć wypieczony blat ciemny. Na blacie rozsmarować wartswę kremu jogurtowego, pokryć schłodzonym ganachem.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również