Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g jaja
25 g woda
350 g śmietana 30%
175 g woda
950 g truskawki
1000 g woda
700 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt

Potrzebne składniki

150 g jaja
25 g woda
2

Krok 2

Masa kremowa

Potrzebne składniki

350 g śmietana 30%
175 g woda
3

Krok 3

Owoce

Potrzebne składniki

950 g truskawki
4

Krok 4

Galaretka truskawkowa I

Potrzebne składniki

1000 g woda
5

Krok 5

Galaretka truskawkowa II

Potrzebne składniki

700 g woda

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również