Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g olej
450 g jaja
1800 g śmietana 30%
1800 g twaróg półtłusty
450 g woda
pokaż wszystkie
63 g żelatyna
180 g woda
250 g śmietana 30%
40 g syrop ziemniaczany

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

450 g olej
450 g jaja
2

Krok 2

Krem

Potrzebne składniki

1800 g śmietana 30%
1800 g twaróg półtłusty
450 g woda
3

Krok 3

Żelka jagodowa

Potrzebne składniki

63 g żelatyna
180 g woda
4

Krok 4

Polewa

Potrzebne składniki

250 g śmietana 30%
40 g syrop ziemniaczany
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat - schlodzić 2. 1/2 kremu 3. Żelka jagodowa 4. 1/2 kremu - schłodzić 5. Polewa 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również