Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g jaja
250 g olej
250 g woda
800 g rabarbar
60 g woda
20 g żelatyna
pokaż wszystkie
600 g woda
70 g Czerwona porzeczka
60 g maliny
130 g morela w puszce
1200 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat owocowy

Potrzebne składniki

250 g jaja
250 g olej
250 g woda
2

Krok 2

Galaretka z rabarbaru

Potrzebne składniki

800 g rabarbar
60 g woda
20 g żelatyna
3

Krok 3

Krem

Potrzebne składniki

600 g woda
4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

70 g Czerwona porzeczka
60 g maliny
130 g morela w puszce
5

Krok 5

Galaretka pomarańczowa

Potrzebne składniki

1200 g woda
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat owocowy 2. Galaretka z rabarbaru 3. Blat owocowy 4. Mrożenie 5. Krem 6. Owoce 7. Galaretka pomarańczowa

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również