Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
300 g woda
1600 g mleko 2 % tł,
1600 g śmietana 30%
2000 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
500 g woda
100 g cukier
100 g woda
10 g kakao

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

300 g jaja
300 g woda
2

Krok 2

Creme Brulee

Potrzebne składniki

1600 g mleko 2 % tł,
1600 g śmietana 30%
3

Krok 3

Krem orzechowy

Potrzebne składniki

2000 g śmietana 30%
500 g woda
4

Krok 4

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja - łom bezowy

Potrzebne składniki

100 g cukier
100 g woda
10 g kakao

Przygotowanie

1. Blat - schłodzić 2. Creme Brulee - schłodzić 3. Krem orzechowy 4. Paletta Cold 5. Dekoracja - łom bezowy

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również