Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g jaja
450 g olej
200 g rodzynki
200 g orzechy włoskie
1000 g śmietana 30%
250 g woda
60 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat makowy

Potrzebne składniki

450 g jaja
450 g olej
2

Krok 2

Potrzebne składniki

200 g rodzynki
200 g orzechy włoskie
3

Krok 3

Krem

Potrzebne składniki

1000 g śmietana 30%
250 g woda
4

Krok 4

Masa migdałowa

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja

Potrzebne składniki

60 g śmietana 30%

Przygotowanie

1. Blat makowy 2. Krem 3. Masa migdałowa 4. Krem 5. Blat makowy 6. Krem 7. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również