Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

600 g jaja
510 g olej
150 g woda
100 g woda
100 g cukier
1000 g gruszki w syropie
1.5 g goździk mielony
pokaż wszystkie
500 ml sok pomarańczowy
1000 g śmietana 36%
10 g żelatyna
50 g woda
20 ml ocet balsamiczny
100 g pasta z czarnego bzu

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat kokosowy

Potrzebne składniki

600 g jaja
510 g olej
150 g woda
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

100 g woda
100 g cukier
3

Krok 3

Galaretka gruszkowa

Potrzebne składniki

1000 g gruszki w syropie
1.5 g goździk mielony
4

Krok 4

Mus czekoladowy z czarnym bzem

Potrzebne składniki

500 ml sok pomarańczowy
1000 g śmietana 36%
10 g żelatyna
50 g woda
20 ml ocet balsamiczny
100 g pasta z czarnego bzu
5

Krok 5

Żel

Potrzebne składniki

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również