Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

10 g kwas cytrynowy
250 g cukier puder
100 g cukier
10 g agar
350 g woda
600 g jaja
600 g olej
pokaż wszystkie
600 g woda
600 g truskawki
400 g maliny
900 g truskawki
300 g maliny
400 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto jogurtowe

Potrzebne składniki

600 g jaja
600 g olej
600 g woda
2

Krok 2

Owoce do zapieku

Potrzebne składniki

600 g truskawki
400 g maliny
3

Krok 3

Owoce do dekoracji

Potrzebne składniki

900 g truskawki
300 g maliny
4

Krok 4

Żel

Potrzebne składniki

400 g woda

Przygotowanie

Ewentualnie przyprószyć cukrem gronowym Mont Blanc. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również