Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

400 g jaja
200 g olej
50 g woda
360 g woda
2000 g śmietana 30%
40 g Kawa Inka
600 g Czarna porzeczka
pokaż wszystkie
100 g woda
30 g masło
30 g masło kakaowe
75 g mleko 3,2% tł,
750 g śmietana 30%
1500 g woda
20 g Kawa Inka

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

400 g jaja
200 g olej
50 g woda
2

Krok 2

Krem Inka

Potrzebne składniki

360 g woda
2000 g śmietana 30%
40 g Kawa Inka
3

Krok 3

Galaretka czarna porzeczka

Potrzebne składniki

600 g Czarna porzeczka
100 g woda
4

Krok 4

Biały mus czekoladowy

Potrzebne składniki

30 g masło
30 g masło kakaowe
75 g mleko 3,2% tł,
750 g śmietana 30%
5

Krok 5

Galaretka kawowa Inka

Potrzebne składniki

1500 g woda
20 g Kawa Inka
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. Krem Inka 3. Mrożenie 4. Galaretka z czarną porzeczką 5. Mrożenie 6. Krem Inka 7. Mrożenie 8. Biały mus czekoladowy 9. Galaretka kawowa Inka 10. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również