Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
30 g woda
35 g woda
90 g żurawina
200 g woda
200 g śmietana 30%
835 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto Czekoladowe

Potrzebne składniki

300 g jaja
30 g woda
2

Krok 2

Galaretka Żurawinowa

Potrzebne składniki

35 g woda
90 g żurawina
3

Krok 3

Krem Jogurtowy

Potrzebne składniki

200 g woda
200 g śmietana 30%
4

Krok 4

Galaretka o Smaku Żurawinowym

Potrzebne składniki

835 g woda
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Ciasto Czekoladowe 2. Galaretka Żurawinowa 3. Ciasto Czekoladowe 4. Mrożenie 5. Krem Jogurtowy 6. Mrożenie 7. Galaretka o Smaku Żurawinowym 8. Dekroacja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również