Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g jaja
500 g olej
4 g barwnik spożywczy
750 g śmietana 30%
250 g woda
pokaż wszystkie
200 g śmietana 30%
750 g śmietana 30%
200 g woda
200 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat cytrynowy

Potrzebne składniki

500 g jaja
500 g olej
2

Krok 2

Nadzienie morelowe

Potrzebne składniki

4 g barwnik spożywczy
3

Krok 3

Krem cytrynowy

Potrzebne składniki

750 g śmietana 30%
250 g woda
4

Krok 4

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
5

Krok 5

Potrzebne składniki

750 g śmietana 30%
200 g woda
6

Krok 6

Ganache

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat cytrynowy 2. Krem cytrynowy (1/3) 3. Nadzienie morelowe 4. Krem cytrynowy (2/3) 5. Krem czekoladowy 6. Ganache 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również