Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

600 g jaja
600 g olej
60 g woda
1200 g śmietana 30%
350 g woda
160 g śmietana 30%
2700 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto Banoffee

Potrzebne składniki

600 g jaja
600 g olej
2

Krok 2

Powidła Śliwkowe

Potrzebne składniki

60 g woda
3

Krok 3

Krem Bananowy

Potrzebne składniki

1200 g śmietana 30%
350 g woda
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

160 g śmietana 30%
5

Krok 5

Galaretka Brzoskiwniowa

Potrzebne składniki

2700 g woda

Przygotowanie

1. Ciasto Banoffee 2. Powidła Śliwkowe 3. Paski z ciasta Banoffee 4. Krem Bananowy 5. Ganache 6. Galaretka Brzoskiwniowa

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również