Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

600 g olej
500 g jaja
100 g woda
300 ml sok wiśniowy
1000 g śmietana 30%
250 g woda
600 g wiśnie w syropie
360 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

600 g olej
500 g jaja
100 g woda
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

300 ml sok wiśniowy
3

Krok 3

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

1000 g śmietana 30%
250 g woda
4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

600 g wiśnie w syropie
5

Krok 5

Ganache

Potrzebne składniki

360 g śmietana 30%
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat czekoladowy (+ nakropka) 2. Krem czekoladowy 3. Owoce 4. Blat czekoladowy (+ nakropka) 5. Krem czekoladowy 6. Mrożenie 7. Ganache 8. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również