Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

180 g margaryna
20 g jaja
540 g olej
450 g jaja
90 g woda
pokaż wszystkie
900 g Twaróg sernikowy
225 g jaja
135 g śmietana 30%
100 g rodzynki

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kruchy

Potrzebne składniki

180 g margaryna
20 g jaja
2

Krok 2

Ciasto czekoladowo-kakaowe

Potrzebne składniki

540 g olej
450 g jaja
90 g woda
3

Krok 3

Masa serowa

Potrzebne składniki

900 g Twaróg sernikowy
225 g jaja
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

135 g śmietana 30%
5

Krok 5

Dekoracja

Potrzebne składniki

100 g rodzynki

Przygotowanie

1. Spód kruchy 2. Ciasto czekoladowo-kakaowe 3. Masa serowa 4. Ganache 5. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również