Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

spód kruchy

Potrzebne składniki

2

Krok 2

blaty francuskie

Potrzebne składniki

3

Krok 3

Krem budyniowy

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Krem jabłkowy

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Nadzienie jabłkowe

Potrzebne składniki

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód kruchy 2. Krem budyniowy 3. Krem jabłkowy 4. Nadzienie jabłkowe 5. Blat francuski 6. Krem budyniowy 7. Krem jabłkowy 8. Nadzienie jabłkowe 9. Blat francuski 10. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również