Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

1000 g olej
1000 g jaja
200 g mąka pszenna typ 550
150 g jaja
150 g cukier
pokaż wszystkie
1000 g Twaróg sernikowy
200 g masło
200 g cukier
450 g mąka pszenna typ 550

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat Banoffee

Potrzebne składniki

1000 g olej
1000 g jaja
200 g mąka pszenna typ 550
2

Krok 2

Masa twarogowa

Potrzebne składniki

150 g jaja
150 g cukier
1000 g Twaróg sernikowy
3

Krok 3

Kruszonka

Potrzebne składniki

200 g masło
200 g cukier
450 g mąka pszenna typ 550

Przygotowanie

1. Blat Banoffee 2. Masa twarogowa 3. Kruszonka

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również