Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g olej
450 g woda
50 g olej
55 g woda
300 g śmietana 30%
110 g syrop glukozowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Muffiny czekoladowe

Potrzebne składniki

500 g olej
450 g woda
2

Krok 2

Elementy dekoracyjne

Potrzebne składniki

50 g olej
55 g woda
3

Krok 3

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

300 g śmietana 30%
110 g syrop glukozowy
4

Krok 4

Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również