Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g jaja
250 g olej
250 g woda
50 g woda
500 g mascarpone
180 g masło
180 g cukier puder
20 g cytryny

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto owocowe

Potrzebne składniki

250 g jaja
250 g olej
250 g woda
2

Krok 2

Żel

Potrzebne składniki

50 g woda
3

Krok 3

Krem

Potrzebne składniki

500 g mascarpone
180 g masło
180 g cukier puder
20 g cytryny
4

Krok 4

Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również